VELIKI KONCERT ZORICE BRUNCLIK U ZETRI!

28.05.2015 18:00
veliki-koncert-zorice-brunclik-u-zetri-main

Zorica Brunclik 28. maja priređuje solistički koncert u olimpijskoj dvorani J.A.Samaranch (Zetra) u Sarajevu, a u povodu proslave jubileja, 40 godina druženja sa publikom. To će biti svojevrsna repriza beogradskog koncerta koji je održanog 11. novembra u Kombak areni pred 20.000 Zoricinih fanova. Poznavajui sarajevsku publiku koja je uvijek srdačno dočekala Zoricu Brunclik, nema sumnje kako će Zetra biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a Zorici će se na bini pridružiti i pridružiti i prijatelji, najveća estradna imena ex Yu prostora. Kao istaknuti umjetnik,  Zorica je prodala preko 15 miliona nosača zvuka u zemlji i inostranstvu. 

Njene pjesme se nalaze na više od 60 izdanja (singl, LP, MC, CD, Video) koja su izdavale renomirane izdavačke kuće PGP-RTS, Diskos, Diskoton, Gold-Mjuzik, VIP i Grand.  Pobjeđivala je nebrojano puta na festivalima, na nekima i više puta uzastopno (Mesam, Ilidža, Poselo 202, Šumadijski Sabor, Moravski Biseri, Vrnjačka Banja).

 

Tokom karijere održala je na hiljade koncerata, od kojih je na stotine solističkih koncerata, u najprestižnijim dvoranama širom stare Jugoslavije i u Beogradu.  Na koncertu u Zetrii, 28. maja Zorica Brunclik pjevaće sa mnogobrojnim prijateljima-gostima svoje najveće hitove: „Avlije Avlije“, „A tebe nema“, „Košava“, „Tamo gde si ti“, „Kada bi me pitali“, „Sve je ljubav“, „Otkopčano jeleče“, „Zakletva“, „Lažem sebe“ i  još mnogo, mnogo drugih hitova. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.