x

VELIKI PREOKRET U ISTRAZI, UBICU HAPSE ZA 10 DANA: Zoran Marjanović otkrio šokantnu informaciju!

Hapšenje ubice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje je iz policije dobio njen muž Zoran, samo je pitanje trenutka i moglo bi se desiti u narednih deset dana! On iskreno vjeruje da bi se to moglo desiti prije 2. aprila, kada će obilježiti prvu godišnjicu od zvjerskog ubistva njegove supruge.

- Zvaničnih informacija iz policije nemam, ali je do mene skoro došla informacija da je hapšenje Jeleninog ubice pitanje dana i da imaju sve potrebne dokaze za privođenje, ali se još uvijek čuva u najstrožoj tajnosti ko je to - rekao je Zoran i naglasio da su to nezvanične priče koje su do njega došle.

 

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da je operativni dio istrage gotov i da policija neminovno ide ka hapšenju.

 

- U danima oko godišnjice će se opet pisati o tom ubistvu, cijela priča će opet dospjeti u žižu interesovanja, pa nije isključeno da će ubica podleći pritisku i sam se odati - smatra on.

 

Podsjetimo, Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, gdje je bila sa suprugom i kćerkicom. Ona se sa njima rastala kod rampe u naselju Crvenka i krenula na trčanje, ka sljedećoj rampi.

 

Njen nestanak je prvo porodici, a zatim i policiji prijavio njen suprug Zoran, pošto je vidio da je nema. Tijelo nesrećne pjevačice pronađeno je sljedećeg dana u kanalu punom vode.

 

Do danas, i pored detaljne istrage, policija nije saopštila detalje vezane za ovo ubistvo, tako da se još uvijek ne zna kako i gdje je pevačica ubijena, a što je još gore, njen ubica se i dalje slobodno šeta.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.