x

VELIKO BRAVO: Grand uplatio 250.000 eura za pomoć narodu BiH i Srbije!

``United group``, čiji su članovi SBB i ``Grand`` produkcija, donirali su sumu od  250.000 eura za pomoć područjima zahvaćenim poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Direktor ``Granda`` Saša Popović izjavio je da je ``Grand`` produkcija pored toga uplatila svotu od 500.000 dinara humanitarne pomoći ugroženim područjima od poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini. 

- U planu su nam razne humanitarne aktivnosti, neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. ``Grand`` produkcija se uvijek odazivala i učestvovala svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u Jaši Tomiću, zemljotres u Kraljevu, tako da neće izostati pomoć sa naše strane. Tako je ``United group`` već donirala 250 000 eura za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, ``Grand`` produkcija je samostalno uplatila 500 000 dinara na namenski račun Vlade Srbije – istakao je direktor Granda i dodao:

 

- Takođe kada se nastavi takmičenje za ``Zvezde Granda`` sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini,  o čemu smo javnost već obavijestili – zaključio je Popović.

 

- Pored toga, Saša Popovič i Suzana Jovanović, kao i Brena i Boba Živojinić sa svog privatnog računa donirali su juče još po 10 000 eura, ukupno 20 000 eura. Akcija ovog tipa kada je riječ o ``Grand`` produkciji neće ovdje prestati jer se tokom cijelog ljeta planiraju humanitarne koncertne aktivnosti.  Takođe se svaki dan naš kombi sa stvarima za ličnu higijenu, kao i hranu za bebe i ostalim neophodnim sredstvima upućuje u prihvatne centre,  saopšteno je iz PR službe ``Grand`` produkcije.

Izvor:grand.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.