x

VERICA ISPRIČALA KAKO JE SILOVANA NJENA SESTRA (12): U kući u selu cijelu noć je…

“Šokirala sam se kada mi je dvanaestogodišnja sestra rekla da ju je moj suprug Mališa silovao. Jedva je smogla hrabrosti da mi kaže jer joj je Mališa prijetio da će je ubiti ako nekome ispriča šta joj je radio cijelu noć”.

To je ispričala Verica Šović (19) iz Bobova kod Svilajnca, supruga Mališe Strainovića (34), koji je lišen slobode zbog sumnje da je silovao maloljetnu svastiku.

 

Verica kroz suze kaže da je Mališa bio nasilan i da ga je nedavno ostavila.

 

– Tri godine sam bila u braku sa Mališom i imamo dvoje djece. Često je pio. Zbog nasilja u porodici napuštala sam bračnu zajednicu, posljednji put početkom ove godine. Ročište je zakazano za decembar, ali smo se u međuvremenu pomirili i ja sam mu se vratila – kaže ova žena.

 

Ona objašnjava da joj sestra B.B. ide u osnovnu školu, ali da je razvijena za svoje godine.

 

– Primijetila sam da je Mališa neobično gleda i posumnjala. Ipak, smatrala sam da neće ništa da joj uradi – nastavlja dalje svoju stravičnu ispovijest.

 

Svoj plan Mališa je sproveo u djelo krajem prošle nedjelje. On je odveo suprugu Vericu kod njene majke u Markovac. Njena maloljetna sestra bila je kod bake po ocu u Velikoj Plani. Mališa se ponudio da je doveze u Markovac. Međutim, umjesto u Markovac, odvezao ju je kući u Bobovo.

 

– Pravdao se da su mu se pokvarila kola i da je išao kod majstora. Sumnjivo mi je bilo koji to servis radi noću, a i sestra mi je djelovala preplašeno. Odjednom sam pomislila da je možda napao, pa sam je pitala da li je Mališa slučajno nije dirao. On je u tom trenutku bio u dvorištu, sjekao je drva sa rođakom – priča Verica i dodaje:

 

– Sestra je briznula u plač i sa strahom mi rekla: “Dado, ne smijem o tome da pričam, rekao je da će da me ubije ako kažem. U povratku iz Velike Plane pio je, a potom me cijele noći silovao”. Poludjela sam kad sam to čula i odmah pozvala policiju.

 

Kada je vidio policajce, Mališa je počeo da se smije. Rekao je: “Dobro, šta sam sad učinio?“

 

– Kako te nije sramota, šta si uradio mojoj sestri – vikala je s kućnog praga Verica.

 

Suzana Šović, Veričina i majka maloljetne B.B., kaže da je Mališa planirao da obljubi mlađu kćerku.

 

– Mališa je u posljednje vrijeme imao običaj da se navodno šali kako bi volio da je moja mlađa kćerka starija bar dvije-tri godine, pa bi je uzeo za sebe, a otjerao Vericu. Očito je tako i planirao jer je Vericu često maltretirao i tukao – kaže Suzana.

 

– Znale smo s kim imamo posla, ali djevojčicu nismo mogle da sačuvamo od njega. Imao je on za sobom tri propala braka. Čula sam da je svojevremeno napastvovao i neku babu u obližnjem selu, ali se vješto skrivao – rekla je očajna majka.

 

Mališa je lišen slobode i njemu je određen pritvor do 30 dana. Kako se doznaje, Mališa, koji se na saslušanju branio ćutanjem, poznat je policiji.

 

– Policija ga je nekoliko puta privodila, od prekršaja u saobraćaju do raznih krivičnih djela – kaže izvor iz istrage.

 

Komšije i mještani kažu da Mališa nije zaposlen i da se bavi poljoprivredom.

 

– Nezgodan je kada popije, zna da se potuče. Čuli smo da se i ranije hvalio po selu da je spavao sa maloljetnom svastikom. Strašno je to što se dogodilo – pričaju Mališini poznanici.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.