x

VEŠTICA STIŽE IZ BEOGRADA: Buba Corelli na koncert u Dom mladih dovodi svoju suprugu!

Veliki koncert Bube Corellija i Jale koji se sprema 11. marta u sarajevskom Domu mladih s nestrepljenjem iščekuje veliki broj njihovih fanova, a popularni dvojac se pobrinuo da te večeri obezbijediti i nekoliko iznenađenja, a jedno od njih je  dolazak Anđele Veštice, koja će tu noć premijerno izvesti pjesmu "Ja se ne menjam".

Koncert Bube Corellija i Jale najavljen za 11. mart privukao je veliku pažnju ne samo Sarajlija, već i njihovih fanova iz drugih gradova. Nema sumnje kako će tu noć Dom mladih biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a kao specijalni gosti najavljeni su Maya Berović, Elena Kitić, Colona X Rimski.

 

I to nije sve! Pravac iz Beograda na solistički koncert ovog dvojca stiže atraktivna Beograđanka Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica. Riječ je o supruzi Bube Corellija, ali samo u spotu, a koji je privukao veliku pažnju javnosti u cijeloj regiji. 

 

Poznavajući Anđelu Vešticu i njena atraktivna pojavljivanja u beogradskim klubovima, nije isključeno da u Dom mladih dođe u specijalnom izdanju za ovaj spektakl, te da na velikoj sceni izvede performans zajedno sa Jalom i Bubom. Ono što je za sada poznato jeste da će premijerno izvesti pjesmu "Ja se ne menjam".

 

I dok možemo samo da nagađamo šta nam Veštica  još sprema, ono što je zasigurno jeste da vas 11. marta u Domu mladih očekuje nevjerovatna doza dobre atmosfere i zagarantovana žurka.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.