x

VIBER SE PROMIJENIO: Nova opcija je toliko dobra da ćete odmah početi da je koristite!

Korisnici Vibera dobili su mogućnost da razmjenjuju fotografije i video-zapise koji će nakon gledanja biti obrisani. Snapchat je prije nekoliko godina popularizovao samouništavajuće poruke, pa je ova opcija postala popularna.  Na taj način bi tinejdžeri mogli slati “slobodnije” fotografije bez straha da će ih vidjeti druge osobe osim vlasnika telefona. 

Nekoliko sekundi nakon primanja poruke, one bi nestale zauvijek tako da ih više niko ne bi mogao vidjeti. Vremenom je Snapchat postao puno više od platforme za slanje samouništavajućih poruka, dok su ovu opciju predstavile i druge kompanije i servisi. 

 

Sada je mogućnost slanja fotografija i video-zapisa koji nestaju nekoliko sekundi nakon njihovog otvaranja dostupna i na Viberu. 

 

Nakon snimanja fotografija ili video-zapisa (unutar Viberove aplikacije) u gornjem desnom ili donjem lijevom uglu pojaviće se ikona precrtanog sata putem koje korisnici mogu odabrati vrijeme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati s telefona primatelja nakon što ih oni otvore. 

 

Period brisanja poruke moguće je staviti na jednu, tri ili sedam sekundi. 

 

Iako Viber kasni s predstavljanjem ove opije, sigurno je da će brzo postati popularna među milionima korisnika ovog servisa za komunikaciju. 

(Magazin.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.