x

VIDEO: Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom ``zatvoru``!

Alcatraz - bjelovarska diskoteka koja nosi ime po čuvenom najčuvanijem i najsigurnijem američkom zatvoru iz kojeg službeno, nikad niko nije uspio pobjeći, u petak veče bila je sve samo ne mjesto iz kojeg bi neko želio ``bježati``. Čak štaviše, kako su na zvaničnoj FB stranici napisali čelnici kluba, svi stolovi bili su rezervisani već do utorka te su zbog ogromnog inetresovanja tamošnje publike morali iznijeti pomoćne stolove. 

U tome ne bi bilo ništa neobično da Rajović u Hrvatskoj ne nastupa skoro svakoga vikenda, a puni klubovi samo dokazuju da on nije popularan samo u dijaspori nego i u regionu. 

 

Prve redove, očekivano, zauzele su djevojke i toliko su se ``opustile`` uz Rajovićeve pjesme i njegov prepoznatljivi ``hot dance`` da je zamalo on postao zatočenik bjelovarskog Alcatraza. 

 

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati a na društvenim mrežama sutradan osvanuli su komentari oduševljene publike uz konstataciju da je to bila najludja žurka u istoriji bjelovarskog ``zatvora``

 

Sutradan se Rajović zaputio u Sloveniju te je u prepunom ljubljanskom klubu Palatium napravio haos i raspametio Slovenke koje su ga nekoliko puta vraćale na bis i jedva ga pustile da završi koncert. 

 

U priloženim video snimcima i fotografijama donosimo vam djelić atmosfere sa koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji. 

 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.