x

VIDOVNJAK VELIKI VASILIJE: Zaključani ste na svim poljima? Obratite se meni!

Vasa Stojanov, sa mjestom prebivališta u Novom Sadu (Novosadskog sajma 029) radi pod imenom - VASILIJE VELIKI VIDOVNJAK. Tvrdi kako je pravo rješenja za sve vas kojima su zaključani putevi sreće na raznim poljima.

- ``Nemate sreće u životu? Otvoriću vam put ka sreći. Neuzvraćena ljubav boli - imam lijek. Tražite zaštitu - zaštitiću vas. Svi vi djeco moja koja čitate moje riječi, sigurno se nalazite zaključani na svim poljima. Treba vam pomoć za ljubav, vraćanje voljene osobe, skidanje crnih magija, vudu magija, vlaških magija i svih nečistih sila koje vam ne daju volju za životom. Javite se vidovitom VASILIJU. Mnogi su obećavali i nisu ništa pomogli. Nazovite i uvjerite se u VASILIJEVA čuda. Mnogima sam pomogao, pomoći ću i vama. Samim pozivom riješili ste sve svoje životne probleme. Pozdravljam vas i očekujem s nestrpljenjem i čekam da se borim protiv svih nečistih sila``, kaže VASILIJE.

 

Kontakt sa Viberom i iz inostranstva:

+381 64 08 70 403

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.