x

VIJEST IZAZVALA TUGU I NEVJERICU: Iznenada preminuo poznati pjevač!

Poznati britanski pjevač Džordž Majkl preminuo je u 54. godini. Kako BBC prenosi Majkl je umro u svom domu u Londonu na veliki hrišćanski praznik. Prema izvještaju policije nekadašnji pjevač grupe Wham je preminuo u miru u svom domu u Oxfordshireu bez ikakvih sumnjivih okolnosti.

``S velikom tugom i bolom potvrđujemo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj Džordž preminuo u svom domu tokom božićnih praznika. U ovom teškom trenutku, porodici je najvažnije da sačuva privatnost, koja neće u ovom trenutku više davati izjave na ovu temu``, stoji u izjavi koju je objavio agent pjevača.

 

Džordž Majkl rođen je kao Jorgos Kirjakos Panajotu u Londonu 1963. godine, a karijeru je otpočeo sa 18 godina u duetu Wham! sa Endruom Ridžlijem. Tri godine nakon debija, bend je izdao svoj drugi album ``Make It Big`` koji je zabilježio šestostruki platinasti tiraž u SAD i koji je lansirao dvojac u sam vrh pop muzike pjesmama Wake Me Up Before You Go-Go, Freedom i Carless Whisper. Bio je pjevač, kompozitor, kao i osvajač dvije Gremi nagrade.

 

Osamdesete su mu protekle u znaku sek*a i zgodnih lepotica, a onda su uslijedile glasine da je u stvari gej. Bio je to šok kako za njegove obožavateljke, tako i za bivše ljubavnice i djevojke. Ta vijest, međutim, izazvala je talas oduševljenja među homosek*ualcima. Dok su žene žalile, muškarci su slavili. Oni strejt zbog toga što njihove djevojke više neće maštati o njemu, a oni gej zbog toga što je njihov san postao stvarnost.

 

Podsjetimo, Džordž Majkl priznao da je bio u paklu droge. Pjevač je bio i osuđen zbog vožnje pod uticajem kanabisa, zbog čega je četiri nedjelje proveo u zatvoru.

 

``Znam da sam zaslužio da budem tamo. Bio sam oduševljen ljubavlju i podrškom koju su mi pokazali fanovi. Ispostavilo se da je lakše nego što sam očekivao``, rekao je Majkl tada priznajući da je bio svjestan opasnosti u kojoj se našao.

 

``Droga me je skoro ubila. Na podsvjesnom nivou, bilo je vrlo zastrašujuće i nikada se neću osjećati sasvim bezbijedno u životu``, pričao je pokojni pjevač.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.