x

VIKI IZVRIJEĐALA ANU BEKUTU: Cijeli ŽIRI skoči na Miljkovićku, ali kad joj je JK odbrusila, ZANIJEMILA JE!

Jelena Karleuša i Viki Miljković ne prestaju da se vrijeđaju u Zvezdama Granda, ali je ovaj put Karleuša otišla korak dalje i izvrijeđala Miljkovićevu. Viki Miljković je Anu Bekutu nazvala starijom gospođom što se nikome u studiju nije dopalo. 

``Ja bih htjela da izgledam kao ti u tvojim godinama, Ana``, pokušala je da se izvuče Viki, ali su svi članovi žirija se našli prozvani.

 

``Pa ti već sad izgledaš kao ona``, rekao je Bosanac.

 

``Ti si žena u godinama koja dobro izgleda``, dala je Jelena kompliment Viki, a to joj baš i nije prijalo. 

 

``Ja sam žena koja tek sad ulazi u ozbiljne godine i voljela bih da izgledam kao Ana kad budem ušla u njene godine``, obrazložila je Viki.

 

``Pa nije to tako daleko``, dobacila je Snežana Đurišić, koja se takođe našla prozvanom.

 

``Već sljedeće godine``, rekla je Karleuša.

 

``Šta sam ja ružno rekla``, branila se Viki, koja je dodala da joj i Snežana i Bekuta mogu biti mame.

 

``Viki je infatilna i ona sebe još računa, kao da ima 17``, rekla je Jelena i obrazložila da je veoma važno da takmičari vode računa o svmom izgledu i scenskom nastupu.

 

``Pored toga što treba talenat, jako je bitno i da budete simpatični na oko. Evo na primjer, ljudi se vezuju pored muzike i za ono što vide. Vole da vide, ne lijepo , ali interesantno i posebno. Morate i izgledom da se izdvajate: Evo ima mnogo loših pjevačica od Viki, ali su bolje ribe i uvijek će biti veće zvijezde``, rekla je Jelena Karleuša.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.