x

VILA SKRHANA: Brat učesnice Parova izvršio SAMOUBISTVO - kriva je DROGA!

Od prvog dana kada je ušla u rijaliti ``Parovi``, Bosanka Zerina Hećo ne prestaje da intrigira javnost - što pričama iz privatnog života, što odnosima sa ostalim ukućanima. Da zarati sa Dalilom Mujić joj je trebalo samo nekoliko minuta, ubrzo je našla i momka u vili, imala je vrele akcije sa Nikolom Lakićem, a njen dečko Mate se nerijetko uključuje iz stvarnog svijeta i unosi pometnju među takmičarima.

Ona je opet šokirala učesnike. Ovoga puta strašnom pričom iz privatnog života - dramom koja se završila samoubistvom. Zerina je smogla snage da progovori o tragediji koja je potresla njenu porodicu, još jednoj u nizu.

 

- Nisam do sada spominjala mog polubrata Dinu sa tatine strane. On nije živ više, upoznala sam ga tek sa 13 godina. Poslije par godina on se ubio. Nije ni znao da mu je otac poginuo. Jako smo bili bliski i jako smo ličili i fizički i psihički. Znala sam šta se desilo, liječio se od droge - rekla je Hećo.

 

Da podsjetimo, Zerina je i ranije pričala o svom teškom djetinjstvu bez oca i kako je njena majka teško podnijela smrt muža i kako se borila kroz život za nju. Ona je tada otvorila dušu svojim drugarima iz vile ``Parova``, te im je iskreno rekla da je njena majka radila za njih dvije i da se iz tog razloga nije više udavala. Otac joj je poginuo u ratu, a očigledno je da je Zerina preživjela jako teške trenutke, ali je naglasila da ju je sve to učinilo jačom. 

(SrbijaDanas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.