x

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Aco Pejović zbog teške životne drame sa suprugom Biljom...

Aco Pejović, srećan i zadovoljan što se nakon godinu dana njegova žena Biljana oporavila, priredio je slavlje kojem su prisustvovali njihovi prijatelji i rodbina. Pjevač je priznao da mu je 2015. godina bila veoma teška jer je tada njegovoj supruzi operisana aneurizma, ali smatra da je sve što se desilo neka opoemna od Boga. U jednom beogradskom restoranu porodica Pejović je proslavila sa svojim prijateljima godinu dana od velike borbe, a sreća je, kako kažu, konačno na njihovoj strani.

“Dobro sam, hvala na pitanju. Sada je sve ružno iza nas”, uz osmijeh kaže Bilja. Naime, ona je u lokal došla sama, da bi se nakon pola sata pojavio i njen suprug, koji je objasnio da nije mogao da nađe parking i da zato kasni.

 

“Pola sata sam tražio parking, zato kasnim. Biljana mi često zamijera što kasnim, i to nam je najveći problem u kući”, objašnjava Pejović i prvi put govori kroz šta je prošao kada mu se supruga razboljela.

 

“Kada se teške stvari dogode u porodici, čovjek drugačije gleda na neke stvari, pa tako i ja. Kažem da je to opomena od Boga i meni i njoj. Mnoge stvari su se od tog dana promijenile u našim životima, kao i svemu drugom. Ne u nekim značajnim crtama, ali kada se jednom nešto promijeni, ništa nije isto”, kaže Aco i dodaje:

 

“Ovo je dan kada se sve dogodilo i odigralo. Onda smo riješili da obilježimo taj dan, bili smo u crkvi, pomolili se i zapalili svijeće. Uveče smo pozvali najbliže prijatelje da sa njima proslavimo ovaj dan. Pokušaćemo da loše zaboravimo! Obilježićemo ovo kao drugi rođendan! Srećni smo što je težak period iza nas”.

 

Aco nam je ispričao da je prije nekoliko godina umalo izgubio suprugu kada ju je ujeo stršljen.

 

“Prije nekoliko godina je imala ugriz od stršljenja i jedva je preživjela. Prolazio sam kroz crvena svjetla i jurio kako bismo stigli na vrijeme u bolnicu, jer je već počela da se gubi. Stigli smo na vrijeme da primi injekciju i tada su joj, faktički, život spasili. Zato mi je to sada argument da uvijek stignem na vrijeme kada me nazove”, iskren je pjevač.

 

Od poznatih na proslavi su se našli – Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Žika i Dajana Jakšić, Lepa Brena, Dejan Tomašević, Predrag Danilović i još mnogi drugi koji su do jutra slavili sa porodicom Pejović.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.