x

VJENČAO GA, KRSTIO MU DJECU, A ONDA SU SE POSVAĐALI: Kako je počeo konflikt KARATISTE SA KUMOM?

BEOGRAD - Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, koji je uhapšen zbog sumnje da je 30. januara iz ``škorpiona`` ubio Vlastimira Miloševića (34), na saslušanju je tvrdio da nema nikakve veze sa zločinom. Takođe, policija provjerava i kakvu ulogu u zločinu ima Miloševićev kum M.M. (27), koji ga je vjenčao i krstio mu djecu.

Naime, njih dvojica su se prije oko godinu dana sukobili jer je Milošević, koji ga je uveo u poslove obezbjeđenja, otkrio da ga potkrada... M.M. je od tada blizak sa Belivukom i sumnja se da je on `` tipovao`` zločin, provjeravaju se informacije da je on skovao plan i slagao Belivuka da je Milošević blizak sa `` škaljarskom grupom`` i da je umiješan u ubistvo Saleta Mutavog.

 

Navodno, M.M. je Velji pričao o tome kako sa ovim klanom priprema i njegovu likvidaciju.

 

- Lagao ga je da ima informaciju da je karatista uzeo veliki novac od Crnogoraca i da je pitanje dana kada će ga ubiti. Noć uoči ubistva rekao mu je: „Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?“, i već ujutru Vlastimir je bio mrtav - kaže izvor Kurira.

 

- Prikupljeni dokazi nisu dovoljni da potkrijepe sumnje policije i tužilaštva da je naš branjenik bio na mjestu zločina. Imamo čvrste dokaze da je u to vijreme bio kod kuće, što mogu da potvrde i svjedoci koje smo predložili - rekli su za Kurir advokati Belivuka, Vladan Vukčević i Vladimir Lurčić. Oni se pitaju zašto je Belivuku ponuđen poligraf ako policija ima čvrste dokaze. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.