x

VJERILA SE: Zavrtjeće vam se u glavi koliko košta prsten Tamare Đurić

Starleta je isprošena u Budvi, a na ruku joj je sletio prsten od čak 20.000 eura! Ko je vjerenik, međutim, još nije poznato, jer ga starleta krije kao zmija noge.

- Tamara je bila baš iznenađena. Dečko joj je priredio divno veče. Odveo je na večeru, sve vrijeme opušteno pričao i baš se nije nadala onom što će da usijledi. Kad je naručio šampanjac, ništa nije posumnjala, jer ga svake večeri piju kad izađu. Međutim, kad je konobar donio piće i prinio joj čašu, imala je šta da vidi. Bilo je kao u filmovima. Tamara je bila oduševljena, kad je u čaši pjenušavog vina ugledala skupocijeni prsten. Odmah je rekla da - priča dobro obaviješten izvor za “Alo!”.

 

Tamara je priznala javnosti da ima dečka, ali nije željela da priča o njemu. Sve vrijeme ga je čuvala od javnosti, a jedino što je dosad o njemu otkrila je da je uspješni biznismen.

 

- Moj dečko je duhovno bogat čovjek, a njegove finansije me ne zanimaju! Svakako je uspješan, ali u njegov bankovni račun nisam zavirivala jer me ne interesuje - istakla je učesnica rijalitija „Farma“ u emisiji “Rada sam”.

 

Tamara nije željela da otkrije identitet muškarca koji je osvojio njeno srce, ali je istakla da slobodno vrijeme njen partner posvećuje religiji.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.