x

VLASNIK LOKALNE BIRTIJE ISKORISTIO MALOLJETNICU: Ovo je jedan od muškaraca kome je otac monstrum podvodio kćerku!

Jedan od četvorice otkrivenih klijenata djevojčice iz Smederevske Palanke, koju je otac podvodio od njene 13. godine, kako saznaje ``Blic``, jeste i Dragan Jovanović zvani Vrabac, vlasnik kafane ``Kazablanka``.

Vrabac se tereti za sek*ualno iskorištavanje maloljetne M. M., koju je, kako je otkriveno u jednoj od najmučnijih istraga, otac Ivan M. (46) podvodio najprije komšijama, a poslije i nepoznatim osobama kako bi otplatio dugove, posebno kafanske, pošto je poznat kao pijanac.

 

- Jovanović je kafedžija. Drži kafanu ``Kazablanka`` u centru Palanke i iznajmljuje šatore za vašare i veselja u kojima gostuju poznate pjevačice, ali i brojne trbušne plesačice i striptizete - kaže za ``Blic`` izvor upoznat sa istragom.

 

On navodi da je Vrabac uhapšen sa još trojicom Palančana, koji su osumnjičeni sa sek*ualno iskorištavanje maloljetne M. M.

 

- Vrapčeva uloga se još ispituje, jer postoji sumnja da nije samo iskoristio, odnosno obljubio djevojčicu, već da je upravo on bio posrednik između njenog oca i ostalih uhapšenih klijenata - kaže naš izvor.

 

U istrazi, koju vodi smederevsko tužilaštvo, uhapšeni su roditelji djevojčice, otac Ivan M. i majka Tanja M. (38), koji su se razišli prije godinu dana.

 

- Djevojčicu su zajedno podvodili od njene 13. godine. Kada su se roditelji razišli, ona je ostala sa ocem. Zajedno su otišli u Beograd, gdje je on nastavio sa podvođenjem. Kćerku je odvodio do Plavog mosta i tjerao je da se pros*ituiše, a novac je sam uzimao od klijenata. Kada je ona odbijala da se pros*ituiše, otac ju je tukao - kaže naš sagovornik.

 

Nesrećna djevojčica, koja je tokom boravka sa roditeljima napustila školu, poslije otkrivanja slučaja je premještena u hraniteljsku porodicu.

 

- Ona je sada dobro i ponovo će krenuti u školu, pod nadzorom Centra za socijalni rad - kaže naš sagovornik.

 

- Otac je sve priznao. Govorio je bez emocija. Naveo je nadimke još dvojice klijenata za kojima se sada traga - kaže naš izvor.

(Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.