x

VRELA BUGARKA FATALNA ZA MUŠKARCE Cecu opčinila: Prezgodna si!

Bugarka Gabrijela Pejčev, takmičarka Pinkovih zvezda, oduševila je sve svojim stasom i glasom, a najviše od svih je bila opčinjena Svetlana Ceca Ražnatović, koja joj je uputila komplimente na njen izgled. Zgodna Bugarka je pjevala upravo Cecinu pjesmu Fatalna ljubav.

``Ona ima nježnu boju glasa, ona umiljato pjeva. Ja je znam iz prethodnih krugova. Ovo nije pjesma u kojoj možeš pokazati ono što znaš. Prezgodna si. Večeras si sve to lepo izvela i zablistala``, pohvalila ju je Ceca.

 

``Mogu da kažem da je pjevanje Cecinih pjesama mač sa dvije oštrice. Očekujem Cecu, sada slušam Gabrijelu i to mi je bilo malo nedovoljno energije, međutim, ponašanje na bini je za svaku pohvalu i pjevanje je izuzetno tačno, rekao je Bora.

 

``Jedan dobar nastup. Scenski prilično čvrst``, rekao je Haris. ``Ovo je jedina kandidatkinja kojoj baš odobravam što je odabrala tvoju pjesmu. Baš ti odobravam što si odabrala Cecinu pjesmu. Dobro si je otpjevala, ali i dovoljno erotično zvuči, dovoljno propraćeno diskretnom erotikom koja do ludila dovodi ovaj muški svijet``, hvalio ju je i Miroslav.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.