x

VW predstavlja R line za novi Golf!

U zadnje vrijeme, većinom, sve vijesti koje donosimo, a tiču se VW, imaju više manje negativnu konotaciju.  Međutim, sada se napokon nazire se svijetlo na kraju tunela, VW predstavlja R paket opreme za Golf.

Do sada smo se već nekoliko puta susreli s različitim „posebnim“ verzijama dobro nam poznatih automobila. Međutim, ponekad se ispostavi da posebna verzija i nije baš toliko posebna koliko bi proizvođač htio da je. Uz vijest o novoj-staroj Alfi koja zbunjuje sve redom, ponovnom redizajnu već redizajniranog BMWa, VW predstavlja svoj, već revijalni, R line paket opreme. Što donosi?

 

Za početak i sve željne novog motora koji razvija nekoliko konja više veliko razočarenje – motori ostaju isti. Promjene koje su se dogodile u prvom redu se odnose na interijer, odnosno eksterijer. Tako je, na primjer, eksterijer oplemenjen novim branicima, spojlerima i najvažnije od svega posebnim znakom koji naglašava R line. Sve bi to trebalo, više manje, Golfu  dati sportski izgled.

 

Interijer, s druge strane, donosi nekoliko promjena koje su vidljive odmah na prvu. Nova sjedala presvučena kožom i letvice izrađene od oplemenjenog inoxa trebale bi podići atraktivnost interijera. Osim toga, Golf R line paket dolazi i s novim pedalama izrađenim od inoxa i posebnim znakom koji se pojavljuje kao dobrodošlica prilikom uključivanja multimedijskog sustava.

 

Na kraju, još treba spomenuti i nove naplatke veličine od 17, odnosno 18 inča. Cijena? Početna cijena za paket koji uključuje promjene eksterijera kreće s iznosom od 1.105 eura dok puni paket stoji 1.800 eura.  

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.