x

Varda: Zna se zašto nikada nisam htio u Zvezdu!

U razgovoru za Novosti bivši centar bh. košarkaške reprezentacije Ratko Varda otkriva zbog čega nikada nije mogao da pređe u Crvenu zvezdu.

Varda se oprostio u 38 godini, a iza njega je bogata karijera. Igrao je za Partizan, Detroit, Olimpiju, Apolon, Bešiktaš, Real Madrid, Žalgiris, Himki, Prokom, Megu, Sutjesku i za koga sve ne...

 

Što se reprezentacija tiče, nosio je dres Jugoslavije, BiH i Makedonije, a za nešto više u karijeri spriječile su ga povrede. 

 

On je u karijeri imao priliku da igra za Zvezdu, ali odbio je, a nije tajna ni zašto je to uradio.

 

``Ja sam dijete Partizana, uvijek sam navijao za Partizan. Još se sjećam prvih odigranih derbija. Imao sam želju da u crno-bijelom dresu i završim karijeru. Nažalost, to se nije desilo. Želeo me je Pešić u Zvezdi, razgovarali smo. Ali, znate kako je ovdje, preveliko je rivalstvo, veće od sporta``, rekao je Varda za Novosti.

 

``Nekako se uvijek desilo kada sam u usponu, da me zaustavi neka povreda. Više ni ne mogu odmah sve da ih nabrojim. Samo me još leđa nikad nisu izdala. Ali, sve sam izdržao, jer sam uporan, uvek razmišljao o sledećem cilju, što me je vuklo naprijed``, zaključio je Varda.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.