x

Veče mode ljepote i glamura !

Zenička modna agencija FASHION, sinoć je još jednom dokazala da su desetogodišnji rad i iskustvo u modnom poslu stvorili uslove za odličnu organizaciju i realizaciju modnih događaja. U prepunom artiljeu  FRANŠIZNOG CENTRA BIH, u Vitezu, održana je uistinu veličanstvena modna noć. Crvenim tepihom, simbolom za glamur i ljepotu  na ulazu na mjesto dešavanja revije prošetala je mnogobrojna publika željna atraktivnih dešavanja i  uživanja  uz modu i ljepotu. Preko 20 manekenki i manekena agencije FASHION i FASHION AKADEMIJE,  predstavilo je aktuelne modele renomiranih brendova koje možete naći u Franšiznom centru BiH a to su: Cesar`s, Happenning, Bellissima, Primasport, Carrera, Zlatna nit, optika Salmoiraghi & Vigano, Samsonite, Keshia, Vitmann, FC outlet i drugi. Za šminku i frizuru manekenki i manekena  pobrinuli su se timovi  ASK Studio Vitez i CM-cosmetic marketi...Kao jedan od modela pojavio se i dugogodišnji model ove agencije i aktuelni Mister Inernational BiH,  Adis Topalović.

 

 Odmah po završetku  modnih revija uslijedio je  i SHOPPING TIME sa mega  popustima,  te  MODELS  AFTER PARTY, na kojem je raspoloženje, kako publike tako i manekena dovedeno do usijanja...Povod za ovaj  vrhunski event, za cijelu porodicu,  bio je četvrti rođendan FRANŠIZNOG CENTRA BIH, prelijepog izdanja ,  centra mode, ljepote i privrede Srednje  Bosne. Pored vrhunskog tima manekena, svoje odlično poznavanje pravila manekenskog hoda na sceni su  predstavili i polaznici FASHION AKADEMIJE BIH. Bili su uistinu na vrhuncu zadatka te su zasluženo nagrađeni gromoglasnim aplauzom mnogobrojne publike.

Agencija FASHION u nastavku ljetne sezone priprema slične evente i u drugim gradovima, kako bi probudila modnu scenu naše zemlje i vratila atraktivnosti i senzacije u shopping centre širom BiH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.