x

Večer smijeha, mahalanja i ugodne atmosfere u slastičarni Dolce Ore!

"Slatka avantura" uz dosta smijeha. Najbolja i najpopularnija Caffe slastičarna u gradu "Dolce Ore" koja se nalazi odmah do Sarajevske katedrale u ulici Trg fra Grge Martića ove subote, 12. aprila je otišla "korak dalje", pa je po ko zna koji put stavila do znanja kako je zadovoljstvo gostiju najvažnije. Dobro je poznato kako ćete tamo kušati najukusnije kolače, a sve to uz bogat izbor i odlične ponude koje će vam stvarati prave "slatke muke". No, da slastičarna "Dolce Ore" radi na apsolutnom ugođaju mogli su se uvjeriti brojni gosti kada je upriličeno ekskluzivno izvođenje hit predstave ´Ja,mahaluša´.

Caffe Dolce Ore

Trg fra Grge Martića

Time je ova teatarska uspješnica koju je do sada u regionu i Evropi pogledalo više od 70 000 ljudi doživjela i svoju verziju prilagođenu  u ovom ugostiteljskom objektu, sa nešto intimnijom atmosferom. Prisutne je, osim ´glavne´ Mahaluše Nele Đenisijević, pozdravila i autorica projekta Indira Kučuk Sorguč. Sasvim očekivano, bila je to večer smijeha, mahalanja, i ugodne atmosfere.

 

"Slatki sati" su zaista bili takvi, a bitno je spomenuti kako je cijela predstava izvedena u proširenom izdanju Caffe slastičarne "Dolce Ore". Naime, slijedeći visoke standarde, ovaj objekat je tu da vas ugosti u odvojenim prostorijama: za nepušače i pušače. Topla, domaćinska atmosfera i miris svježih kolača su ono na što ćete uvijek naići, a s obzirom kako Caffe slastičarna Dolce Ore konstantno iznenađuje svoje posjetioce, nema sumnje kako najbolje od njih tek dolazi.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.