x

Večeras borilački spektakl Sarajevo Fight Night!

U sarajevskom Domu mladih večeras bit će održana večer olimpijskog i profesionalnog boksa pod nazivom "Sarajevo Fight Night". U borbi večeri za titulu WBF šampiona svijeta protivnik našem odličnom bokseru Mostarcu Damiru Belji, koji još nije poražen u profesionalnoj karijeri, bit će Kolumbijac Epifani Mendoza.

 

- Očekuje me najteži meč u karijeri. Riječ je o odličnom borcu koji je veoma cijenjen u bokserskom svijetu. Ipak, vjerujem u sebe i nadam se da će pojas na kraju završiti kod mene – kaže Beljo pred večerašnji meč koji će imati veiku podršku svojih navijača iz Mostara i Rame koji organizirano dolaze u Domu mladih.

 

Pored borbe večeri večeri za titulu WBF šampiona svijeta najbolji okršaji u ringu se očekuju između Adnana Redžovića (BiH) i Patricka Bergera (Austrija), Memnuna Hadžića i Miloša Dovedana (Srbija), te Predraga Kovačevića - Mamadou Thiama (Senegala). Oficijelno vaganje boksera i press konferencija održana je jučer u hotelu "Hollywood". Sponzori ovog boriačkog spektakla su BH Telecom, BH Pošta, “Euroasfalt”, “King of Ring”… “Sarajevo Fight Night” u Domu mladih počinje u 19 sati, a direktan prijenos od 20 sati emitira Hayat TV.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.