x

Vedad Ibišević i Emir Habibović zajedno na Baščaršiji!

Kako stoje stvari, Emir Habibović polako ali sigurno osvaja gdje god se pojavi. Tako je bilo i prošle nedjelje u Sarajevu, gdje je gostovao u jednoj radio stanici, poslije čega je krenuo na ručak sa prijateljima u jedan restoran na Baščaršiji. Međutim, baš tada se desilo nešto što nisu planirali. 

Emir vjerovatno nije ni znao koliko ga vole u Sarajevu, sve do trenutka dok nije zakoračio na Baščaršiju. Na svakom koraku su ga zaustavljali ljudi u želji da se slikaju sa njim ili ga nešto pitaju, ali najveće iznenađenje se desilo kada je Enes nekoliko metara od sebe primjetio proslavljenog bosanskog fudbalera Vedada Ibiševića. 

 

Obzirom da prati fudbal, Emir mu je prišao i ispričao se sa njim, poklonivši mu svoj cd, a Vedad mu je obaćao da će ga poslušati, napomenuvši da je čuo kako Emir dobro pjeva. 

 

„Svakako da prija kada te jedan takav čovjek i uspješan fudbaler pohvali. Iskreno se nadam da će biti prilike da mu pjevam “- rekao nam je zadovoljno Emir. 

 

Njegova pjesma „Mali dječak moj“ je za kratko vrijeme postala jako slušana, a kako smo saznali, Emir već priprema novu pjesmu. Ukoliko nastavi ovako, Emir će vrlo brzo postati jedan od najpopularnijih naših pjevača. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.