x

Velikani u redu za ``otmicu`` igrača budućnosti, ali Real može profitirati u dva slučaja!

Kako Milan u posljednje vrijeme prate loši rezultati, ponovno se aktivirala priča o potencijalnom transferu najvećeg eksponata momčadi sa San Sira. Većina se već uvjerila kako je Gianluigi Donnarumma budućnost svjetskog nogometa i igrač koji bi trebao biti dostojanstvena zamjena za Gigija Buffona u talijanskoj reprezentaciji. Njegovo vrijeme tek dolazi, a prije toga treba vidjeti gdje će nastaviti svoju karijeru.

 

 

Koliko god Milan htio zadržati Donnarummu, teško će to ostvariti bez Lige prvaka, a ove sezone sigurno neće biti u samom vrhu Serie A. I to je jedan od razloga za brigu na San Siru.

 

Kako prenosi ``Corriere della Sport``, Donnarummin agent Mino Raiola pokušava otkazati i poništiti njegov ugovor s Milanom. Stvar je u tome da je Donnarumma u novom ugovoru trebao imati otkupnu klauzulu. U slučaju da se Milan ne plasira u Ligu prvaka otkupna klauzula bila bi 40 milijuna eura, dok bi u slučaju da se plasira taj iznos bio 70 milijuna eura.

 

Međutim, u tom ugovoru uopće nema navedenih klauzula. Raiola je, naravno, poludio i najavio da će tužiti Rossonere zbog ovog skandala, a ako sud dokaže da je Milan kriv, Donnarumma će postati slobodan igrač. Također, Raiola je naveo da je golman pod pritiskom potpisao ugovor, što će dodatno ići u njegovu korist.

 

Sve to engleski mediji iskoristili su za novu špekulaciju pa navode kako bi ManUtd mogao biti novi klub mladog talijanskog vratara. No prije toga bi Real, koji je također zainteresiran za Donnarummu, trebao dobiti ``svog`` čovjeka Davida De Geu. Međutim, Donnarummu želi i PSG, pa ostaje vidjeti koji će od nogometnih divova osigurati usluge možda budućeg najboljeg vratara svijeta. 

Corriere della Sport/ Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.