x

Od 1. oktobra veliko nagradno takmičenje BH Telecoma!

Kompanija BH Telecom je i ove godine organizovala nagradnu igru za osnovne, srednje i specijalne škole pod nazivom ``Zašto je moja škola COOL?``. Takmičenje će trajati od 01.10. do 15.12.2014. godine, a  odvijat će se u tri ciklusa. Za učešće u nagradnoj igri je potrebno izvršiti prijavu škole za takmičenje, postaviti sadržaj/video zapis o svojoj školi u trajanju do 3 minute na Facebook page-u BH Telecoma te sakupiti najviše lajkova na postavljeni sadržaj. 

Po okončanju nagradne igre biće objavljen spisak 35 škola pobjednica kojima će BH Telecom dodijeliti nagrade. Ovogodišnji nagradni fond takmičenja je 175 računara, 70 multifunkcijskih uređaja i odgovarajuća mrežna oprema u vrijednosti od 200.000 KM.

 

BH Telecom je, organizacijom 13 nagradnih igara za škole,u proteklom periodu dodijelio preko 2200 računara i 900 multifunkcijskih uređaja za opremanje više od 400 škola u BiH. 

 

Ulaganje u obrazovanje mladih je jedan od najvažnijih stubova društvene odgovornosti BH Telecoma. Osnovni cilj nagradnog takmičenja je opremanje škola potrebnom računarskom opremom, kao i podsticanje društveno odgovornog djelovanja mladih kroz njihov aktivan odnos prema zajednici, obrazovanju, okolišu, kulturi i tradiciji. 

 

Više informacija o nagradnom takmičenju je dostupno na web stranici www.bhtelecom.ba kao i putem e-mail adrese: [email protected].

 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.