x

Veliko otvorenje Anonymous kluba uz Halida Bešlića i DJ Blizance!

Anonymous Night Club postavlja dimenziju novih zabava u gradu! Naime, u petak, 28. oktobra u Sarajevu je svečano otvoren klub Anonymous, koji će ukoliko je suditi samom otvorenju postati jedno od omiljenih mjesta za izlazak svim iskusnim partijanerima. Samo otvorenje kluba Anonymous, koji se nalazi na lokaciji bivšeg kluba Jež je proteklo više nego spektakularno, a događaj su uveličali folk legenda Halid Bešlić, DJ Blizanci Admir i Enis Mujabašić i Edo Band. 

Anonymous Night Club

Zeleni Beretki 14

062 303 031

Ukoliko je suditi samom otvorenju, klub Anonymous će se smjestiti na sami vrh najboljih i najprepoznatljivijih klubova kako u Sarajevu, tako i šire. Samo otvorenje je proteklo i više nego fenomenalno, a partijaneri su prezadovoljni svim segmentima, počevši od ambijenta, ponuda, jedinstvenosti, ljubaznosti osoblja, a kako saznajemo najbolji događaji se tek spremaju.

 

Onaj ko je imao privilegiju prisustvovati zaista spektakularnom otvorenju svjedočio je neviđenoj zabavi kakva se u ovom gradu dugo nije vidjela. Atmosfera i pozitivna energija su dovedeni do samog vrhunca, a i činjenica da se tražilo mjesto više jasno govori kolika je zainteresovanost za prvi događaj vladala. Moderan klub u samom centru grada svakako čeka na vas. Dođite i uživajte u novom valu mega partija.

 

Posjetite Anonymous Night Club i putem Facebooka: 
https://www.facebook.com/AnonymousNightClubSarajevo/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.