x

Velikoj muzičkoj zvijezdi prijeti deložacija: Razmišljam o samoubistvu!

Zbog teškog stanja u kojem se nalazi zvijezda `90-ih Brian Harvey reagirao je čak i zastupnik u britanskom parlamentu Simon Danczuk, koji je pozvao glazbenu industriju da bolje brine za umjetnike. Danas 40-godišnji Harvey, koji je imao more obožavatelja tijekom karijere u boy bendu East 17, nezaposlen je i na rubu deložacije iz svoje kuće. Zbog svega toga pomišlja na samoubojstvo, tvrdi Danczuk.

``Njegova situacija je očajnička. Prošlo je nekoliko tjedana od intervjua koji smo napravili za LBC, no u kontaktu smo posljednjih mjeseci. Prima socijalnu pomoć i trenutno je u teškoj situaciji``, ispričao je Danczuk za Independent.

 

Optužuje glazbenu industriju da je ``prožvakala i ispljunula`` Harveya, čiji je bend prodao 18 milijuna ploča i imao 18 hitova koji su ušli u 20 najslušanijih pjesama u Velikoj Britaniji. Harvey je izbačen iz East 17 1997. godine zbog komentara o ecstasyju nakon smrti tinejdžerice Leahe Betts, koja je drogu uzela na svoj 18. rođendan. Pjevač je rekao da je jednom uzeo 12 tableta ecstasyja istodobno te da vas ta droga ``čini boljom osobom``.

 

U intervjuu s Danczukom priznao je da je razmišljao o samoubojstvu dok je bio u bolnici. ``Mogao sam te noći otići iz bolnice do mosta i skočiti. Reći ću vam, osjećao sam se tako``, ispričao je.

 

``Potreban nam je centar u koji može jednostavno ušetati svatko tko usred noći pomisli da bi se mogao objesiti, svatko kome kroz glavu prođe da bi mogao otići u šumu i skočiti sa stabla s omčom oko vrata. Ja sam razmišljao o tim stvarima, kontrolu je tada preuzeo očaj``, rekla je zvijezda `90-ih.

 

``Brian je stvarno dobar mladić. Upoznao sam mnogo ljudi, a on je stvarno drag momak koji ima srce od zlata. Mislim da su se tabloidi loše odnosili prema njemu, a trebali su imati razumijevanja o problemima s mentalnim zdravljem``, zaključio je Danczuk. 

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.