x

Veljko ispričao šta SVE govori majki: Rijetko koji sin bi ovo uradio!

Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko otvorio je dušu i priznao da se boji da će njegova majka ostariti sama. Pjevačicin nasljednik je rekao u emisiji ``Amidži šou`` da bi volio da se ona najzad zaljubi i nađe dečka. Kako kaže, nema potrebe da se uzdržava, jer je bila maksimalno korektna prema njegovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Ceca treba da nađe dečka! Ima moju potpunu podršku. Anastasija i ja ćemo otići jer imamo svoje živote. Ona ne treba da sjedi sama, jer bih onda ja bio tužan - rekao je u jednom dahu mlađani Veljko.

 

On je poručio da Ceca ne treba da se ponaša kao udovica, jer je prošlo mnogo godina od Arkanove smrti:

 

- Mama je mog oca i više nego ispoštovala! Sve njegove probleme ponijela je kao lavica. Tako ja nju zovem. Nikad nam ništa pored nje nije falilo. Ceca je na najbolja majku na svijetu. Sama je uvijek bila protiv svih!

 

Veljko je u emisiji ispričao da sa majkom ima predivan odnos. Iako nikada nije mogla da im nadoknadi to što nemaju oca, trudila se da svojoj djeci bude maksimalna podrška. Zbog toga joj Veljko povjerava i najintimnije detalje iz svog života.

 

- Pričam joj sve tajne. Imao sam 13 godina kada sam prvi put spavao sa djevojkom, koja je imala 16 godina. To se dogodilo u nekom WC-u, nije bilo romantično, već traumatično iskustvo. Čim sam završio, odmah sam pozvao mamu i rekao joj: ``Desilo se``. Ona se uplašila ne znajući o čemu govorim i pitala me: ``Ma šta se bre desilo``. Ja sam joj onda objasnio o čemu se radi da ne bi brinula - prisjetio se najpopularniji tinejdžer u Srbiji, kog djevojke neumorno jure:

 

- Ne obraćam pažnju na te djevojke što mi se nabacuju, zato što smatram da muškarac mora prvi da priđe djevojci - priznao je Veljko. On je otkrio i da sve njegove izabranice moraju da prođu Cecin sud:

 

- Kada joj se ne dopadne neka moja djevojka, ona samo uzdiše i viče: ``Uf, uf, uf``. U stanju je non-stop nešto da mi priča. Čak i kada odem do frižidera da uzmem da jedem, ona dođe tu i počne da zvoca - ispričao je Veljko i istakao da je njegova nova izabranica Ksenija Bujišić prošla mamin ``skener``.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.