x

Vezali je za stablo, sek*ualno zlostavljali i sve to snimali!

Skupina mladića na školskom posjedu je navodno zavezala srednjoškolsku iz Adelaidea za stablo i potom je sek*ualno zlostavljala. Osam njezinih kolega skinulo je hlače i trljalo genitalije o nju, a sve su navodno snimali svojim mobitelima. Slučaj istražuje policija, piše Daily Mail.

Incident se dogodio 2011. godine, ali australskoj policiji prijavljen je tek u aprilu ove godine. Majka zlostavljenje djevojke rekla je da je jedna djevojka njezinu kći zalijepila za drvo, a onda je zavezala crijevom za vodu. Tada su joj prišli dječaci.

 

Iako je njezina kći, kaže majka, vrišala i molila djevojku da je odveže, ona je odlučila smijati se i ništa ne poduzeti. Zlostavljanu djevojku dodatno su ponizili objavljivanjem fotografija incidenta na internetu.

 

Majka kaže i da je primijetila kako je njezina kći 2011. postala povučena i depresivna, a razgovori s učiteljima i savjetnicima nisu bili od pomoći.

 

Otkad su policiji prijavili nasilnike hakiran je djevojčin Instagram, a napadnuti su i i obiteljskim dom i automobil. Djevojka je napustila srednju školu, a ravnatelj incident ne želi komentirati jer je u tijeku policijska istraga.

(Dnevnik.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.