x

Vi ovoliko love niste vidjeli u životu: Evo koliko će Ceca potrošiti na Veljkov ispraćaj u vojsku!

Ceca Ražnatović neće žaliti para kad je u pitanju ispraćaj njenog sina Veljka u vojsku. Kako smo saznali od prijatelja porodice, folk zvijezda za kraj maja sprema veliku feštu na kojoj će okupiti estradu, Veljkove i svoje prijatelje. 

Žurki će pristutvovati oko 100 ljudi, a sve će koštati preko 30.000 eura budući da će za dobru atmosferu biti angažovana neka od najpoznatijih imena sa muzičke scene!

 

Podsjetimo, Ceca je i Veljku i Anastasiji priređivala velike žurke za proslavu punoljetstva o kojima se mjesecima pričalo. Ona je juče za medije izjavila da je srećna što je njen sin odlučio da ide u vojsku iako na to po zakonu nije obavezan.

 

“Ponosna sam na svoje dijete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primjer drugim mladim momcima. Njegova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom djetetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lijepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa”, kaže Ceca.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.