x

Vidjela je na telefonu svoju svekrvu golu: Evo šta je uradila!

Svekrva ju je zamolila da joj fotografije sa telefona prebaci na disk. A onda je mlada žena doživjela horor – suočila se sa intimnim fotografijama majke svoga supruga, piše Daily Mail.  Slike unučića, zabave iznenađnja i, naprasno, iskače fotografija svekrvine vulve. A onda i grudi, va*ine.. 

- Šta da radim ? Da ih prebacim, da se pravim da ih nisam vidjela? Da ih izbrišem?... Ovo se događa kada želite nekome da pomognte – zavapila je žena na sajtu za roditelje.

 

A onda su uslijedili komentari. Neki su saosjećali sa njenom mukom, neki su predlagali da ih sve presnimi i da na to gleda kao da je prvi put upoznala roditelje svog muža. Treće mišljenje je da će i svekrva znati da je ona to vidjela, ali da će obje, po starom dobrom britanskom običaju, ćutati. Neki su predlagali dobru foto-šop zabavu. Četvrti – možda je svekrvi mrzi, pa je htjela time da joj napakosti, znajući da nikome neće reći.

 

Najgore je, rekla je gospođa Fizi, što je njena svekrva željela da odnese slike na izradu.

 

- Mislim da ću ih sve izbrisati. Ako nije znala da su tamo, onda nema nikakve štete, a ako jeste, onda će morati da mi prizna, a mislim da to neće uraditi..., kazala je na kraju posta na sajtu za roditelje zabrinuta žena. 

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.