x

Vidovita Hana: Rješavam sve vaše probleme, zaštite se na vrijeme!

Maja Petrović iz Hrvatske sa adresom prebivališta u Iloku (Ivana Gundulića 16.) radi pod imenom Vidovita Hana i kako kaže otklanja sve posljedice magije.

- ``Već prema fotografiji i vašem glasu već znam šta vas muči. Rješavam bračne i ljubavne probleme, spajam rastavljene i pomažem oko zavisnosti alkoholizma i drugih ovisnosti. Čistim kuću od negativne energije i zlih sila. Vraćam mir i blagostanje u vaš dom. Otklanjam blokadu nad vašim životom, te izrađujem svete amajlije. Nemojte dozvoliti da se neko poigrava sa vašim životom. Uspješno radim na daljinu sa garantovanom diskrecijom za vaše bolje sutra. Pozovite odmah, dok nije kasno. Moguć i kontakt preko Vibera``, poručuje Vidovita Hana. 

 

Kontakt (važi i za inostranstvo):


‎+381 64 9656 787
‎+381 63 134 94 53

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.