x

Vidovita Marija: Već 25 godina uspješno pomažem ljudima iz raznih sfera života!

Snežana Trninić, rođena u Općini Žabalj u Srbiji, sa adresom prebivališta u ulici Milentija Popovića 025 u Zrenjaninu radi pod imenom Vidovita Marija. Vidovita Marija ističe kako pomaže tamo gdje drugi nisu uspjeli.

Vidovita Marija objašnjava: 

 

- ``Posjedujem dar i moć rada i otklanjanja crne magije i uroka, gdje nije potreban fizički kontakt. Specijalizirala sam se na rad na daljinu preko Vibera ili slike. Već preko 25 godina pomažem ljudima i imam odlične rezultate i zahvalne ljude. Podaci i sve što mi dostavite ostaju anonimni, jer među klijentima imam i jako puno ljudi iz politike, sporta, estrade i javnog života širom svijeta``. 

 

Kontakt (sa Viberom):
+381 61 64 04 336

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.