x

Višća i Salihović složni: Osjećamo se sjajno!

Na press konferenciji prije današnjeg treninga Edin Višća i Sejad Salihović su odgovarali na novinarska pitanja koja su se odnosila uglavnom na atmosferu u timu ,uslovima rada u kampu, utakmici sa Argentinom.

Edin Višća: „Bliži se prva utakmica, osjećam se odlično, kad dobijem priliku nastojim da je iskoristim. Ono što je najbitnije jeste da dišemo kao jedan. Kroz prijateljske utakmice smo pokazali da imamo karakter, odigrali smo ozbiljno i pokazali kompaktnost u igri. Bez obzira na te pobjede hladne glave ćemo dočekati utakmicu sa Argentinom.“

Sejad Salihović: „Pripreme su bile super, atmosfera je dobra a ovdje smo naišli i na odličan doček, tako da se osjećamo lijepo, svi su ljubazni prema nama.

Argentina je velika ekipa, ali i mi imamo dobre igrače i najveća šansa nam je kad igramo kao ekipa. Imamo i kvalitet da uvijek možemo dati gol. Treme malo ima ali straha nema.“

Po kišnom vremenu igrači će odraditi jutarnji trening, a jedini koji će ga propustiti je Muhamed Bešić koji ima manjih problema sa mišićem desne prednje nadkoljene lože.

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.