x

Vjenčanje od milion dolara: Australijski milioner ženi Bosanku Nadi! (FOTO)

Da ljubav ne poznaje godine, znali smo to i ranije. Ali, posljednja priča iz Australije, u kojoj je glavna akterka Bosanka Nadi Hasandedić, najbolji je dokaz ovoj tvrdnji. Ljepotica koju mnogi smatraju najljepšom Australkom, 13. maja se udaje za milionera Nevilla Crightona, jednog od najbogatijih ljudi u toj zemlji.

To je bio više nego dovoljan razlog da australijski i svjetski mediji veliki prostor daju ovom svadbenom piru kojeg su nazvali - vjenčanje od milion dolara.  

 

Toliko, naime, planira potrošiti Crighton za vjenčanje u Velikoj dvorani univerziteta u Sydneyu, koji se, inače, obogatio na prodaji luksuznih automobila, a ujedno je i glavni uvoznik i distributer Ferrarija za Australiju.  

 

Australski The Daily Telegraph se tako raspisao da Crighton zajedno s našom Hani, koja se bavi manekenstvom, namjerava o svom trošku obnoviti sve toalete u Velikoj dvorani, da bi gosti koji dođu na vjenčanje imali ljepši ugođaj i da se ne bi u prelijepim toalatama ``zavlačili`` u dotrajalim WC-ima, u 167 godina staroj dvorani.

 

- Da, platit ćemo sve to. Ovo je moj novi život, pa tako i sve treba oko mene biti novo - kaže Crighton. 

 

Hani je do sada imala bezbroj nastupa na manekenskim pistama. Na jednoj od njih je upravo u Sydneyu primijetio Neville. Ljubav je planula, i pored razlike od 34 godine, a 13. maja će se pretvoriti i u brak. Za tu ljubav porema Nadi, Neville je kupio nedavno novu kuću koju je platio 33 miliona dolara.    

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.