x

Vjerili se Nikolina Kovač i Saša Kapor !

Ljubav, vjera i nada ušetali su prošle nedjelje u dom zvijezda ``Granda“ Nikoline Kovač i Saše Kapora kada je mladi pjevač svoju izabranicu zaprosio poklonivši joj prsten sa tri kamena, koji simbolizuju ova tri emotivna stanja, a prije ovog čina ispred vrata njihovog stana pjevačicu je iznenadilo cvijeće sa balonima na kojima je pisalo: “Udaj se za mene!”

Saša se sa svojom trudnom djevojkom Nikolinom vjerio dva dana pred njen 22. rođendan, a ona je pristala da se uda za njega, što je i priznala za “Alo!”.

- ``Jeste, istina je da smo se vjerili. Prsten mi je ujedno bio i poklon za rođendan. Tačno je i da mi je ispred stana ostavio cvijeće i balone na kojima je pisalo: “Udaj se za mene”, a potom mi poklonio prsten, koji simbolizuje ljubav, vjeru i nadu.``

``Zaista sam presretna`` - kaže Nikolina, koja potvrđuje da su Saša i ona tokom ovog čina bili sami u stanu, kao i da je njenom novopečenom vjereniku u ovoj maloj romantičnoj akciji pomogao njihov kolega i prijatelj Stevan Anđelković.

- ``Članovi naše porodice nisu bili s nama tog dana, bili smo sami u stanu u Beogradu. A Stevan Anđelković je pomogao Saši u realizaciji ovog malog projekta`` - rekla je Nikolina kroz osmijeh. Budući mladoženja nije bio tako rječit kao njegova ljepša polovina, ali nije bio ništa manje sretan.

Izvor:Alo/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.