x

Vjerovao da će brak sa Natašom trajati vječno: Evo kakav je predbračni ugovor Ljuba potpisao!

Ljuba Jovanović odrekao se cjelokupne imovine zbog Nataše Bekvalac, koja je prije dvije nedjelje podnijela zahtjev za razvod braka. Tragom informacije da je par potpisao predbračni ugovor, “Stars” piše da je Ljuba ipak stavio potpis na drugi dokument.

Naime, direktor “Pionirskog grada“ je, kako “Kurir Stars” saznaje, prije vjenčanja s popularnom pjevačicom potpisao izjavu da u slučaju kraha njihovog braka Nataši ostane sve ono što je ona unijela u brak, ali i da se odriče svega što zajedno steknu tokom zajedničkog života.

 

Bivši rukometaš je potpisao klauzulu i da sve ono što on zaradi u braku dijele napola. S obzirom na to da su njih dvoje bili vjenčani samo dvije godine, nisu imali ni priliku da nešto zajedno stvore.

 

“To što je Ljuba uradio teško da je uradio neki drugi muškarac. On se prije vjenčanja odrekao svega. Želio je da pokaže Nataši da je uz njega sigurna i da neće imati problema koje je imala prilikom razvoda od Danila Ikodinovića. On je, kako sam čuo, vjerovao da će njihova bajka trajati cijeli život. Nije očekivao da će kraj doći poslije samo dve godine”, priča za “Stars” izvor iz suda i dodaje:

 

“Nikakvog predbračnog ugovora nije bilo. Jedini dokumenat koji je Jovanović potpisao je njegova izjava”, završava izvor.

 

To što nemaju zajedničku imovinu i dijete ovom paru je olakšavajuća okolnost da se razvedu.

 

Okončanje njihovog braka može da se dogodi već na prvom ročištu, na kom se Ljuba neće pojaviti. Bivši partneri izbjegavaju da se sretnu, pa je Jovanović advokatu dao punomoćje da ga zastupa u ovom slučaju i bez njegovog prisustva.

 

Bivši supružnici i dalje se drže toga da razvod neće komentarisati, pa je do izjava bilo nemoguće doći.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.