x

Vladimir Stanojević: Egipat je sigurna zemlja!

„Ukinutno je vanredno stanje, terorističke organizacije zabranjene i razoružane, a turisti se polako vraćaju u jednu od najljepših zemalja na svijetu“

Jedno od zaštitnih lica RTV PINK, voditelj Vladimir Stanojević, nedavno je na poziv Egipatskih turističkih vlasti (ETA) boravio u ovoj prelijepoj zemlji, kako bi istu mogao da promoviše uSrbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Stanojević je u društvu kolega novinara, ali i top modela Gordane Radić, koja je takođe pozvana od strane Egipćana, u Egiptu proveo nedjelju dana.

Vrijeme kratio u ekskluzivnom laundžu!

Stanojević je u zemlju faraona odletio avionom kompanije Turkiš erlajns, koja godinama unazad opravdano nosi epitet najbolje evropske avio kompanije. Vlada je iz Beograda u Kairo letio u biznis klasi, preko Istambula, a pauzu do polijetanja za glavni grad Egipta prekratio je boravkom u CIP  laundžu Turkiš erlajnsa na aerodromu Ataturk.

-To što sam vidio tamo, počevši od veličine kluba, pa do enterijera i ponude, zaista je fascinanto i jedinstveno! Igrao sam golf i bilijar, uživao u turskim, ali i specijalitetima brojnih drugih svjetskih kuhinja i vrhunskim vinima. Kao šlag na tortu boravak u laundžu završio sam sjajnom masažom ramena i vjerujte mi, bolje jednostavno ne može. U Hurgadi nas je dočekao gospodin Muhaed Fatih Durmaz generalni menadžer „Turkiša“ za to područje, i za vrijeme našeg boravka u Hurgadi bili su sjajni domaćini – kaže Vladimir.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.