x

Voditeljica ``Sve za ljubav`` kakvu nikada niste vidjeli!

Kada je bijesna žena napustila svog supruga i sa djecom otišla kod oca, čovjek nije znao šta da radi. Posljednji spas vidio je u emisiji ``Sve za ljubav`` kojoj se obratio za pomoć. Kada joj je ispričao svoju priču, Katarina Šišmanović bila je skeptična i smatrala je da neke stvari koje je uradio nisu za opraštanje, ali u toku razgovora sa ženom ona je čula i detalje koje čovjek nije otkrio.

- Ne pali ništa u najavi. Možete da uđete, ali ne pali ništa. Tu je bilo i maltretiranja, i tukao me je, i djeca su gledala sve to, i kockao se da je djecu ostavljao bez dinara. I trudnu me je tukao. I pio je i koristio ``travu``... Jednom sam htjela da odem, ali sam probala da istrpim, ali sve se nastavilo isto. Sinoć je pravio probleme, prijetio da će me ubiti, jurio me po ulici, pričala je ova žena. 

Kada je čula sve, voditeljica je otišla do tog čovjeka i održala mu lekciju za pamćenje. 

- Odmah da ti kažem da ona nije krenula, a iskreno i da je htjela da pođe, ja joj ne bih dala. Zašto si je toliko maltretirao? Zašto da je juriš sjekirama, noževima, da lupaš glavom o zid? To se ne zaboravlja, kad uzmeš nekom glavu da udaraš u zid, to se ne zaboravlja. Ja mislim da nijedna žena ne bježi od nečega što je dobro. Mislim da je muškarac koji podigne ruku na ženu najveći slabić koji postoji. Da sam bila na njenom mjestu, ja bih ti neki put i vratila. I ko to uradi mislim da treba da potraži pomoć. Zamisli da tvojoj kćerki to neko radi, govorila je Katarina. 

Izvor:smedia/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.