x

Voditeljka emisije DNK nije tipična žena: Ne bacam pare na kreme i krpice, moje zadovoljstvo je skupa šunka!

Glumica Nataša Aksentijević, koja vodi jednu od najgledanijih emisija, DNK, svojom harizmom i duhovitošću osvojila je cijelu regiju. Nataša otkriva da nije poput ostalih žena koje bacaju pare na kreme i krpice,  jer njoj je hrana na prvom mjestu. Međutim, Nataša priznaje da je cijeli život čekala ulogu Julije, ali da je zdravorazumskim razmišljanjem shvatila da je nikada neće dobiti.

“Pošto sam glumica, cijelog života sam zamišljala da mi dodijele ulogu Julije, ali pošto cijelog života imam sto kilograma, tu želju sam odmah eliminisala“, kroz smijeh kaže Nataša i dodaje:

 

“Ni u ludilu mi ne bi palo na pamet da idem na liposukciju. Šta bi se desilo da sam vrhunska riba, to bi bio haos. I ovako me narod obožava i salijeće me na ulici. Voljela bih da nekada mogu da izađem na ulicu sa čupavom kosom i sa krmeljima, ali odmah bi rekli: “Vidi ovu radi na televiziji, a ide kao kreten”. Mada, ponekad idem u pidžami u prodavnicu”, priznaje voditeljka i otkriva šta je za nju najbolja terapija:

 

“Spadam u one žene koje ne vole da bacaju novac na skupe kreme i garderobu, meni zadovoljstvo predstavlja da kupim skupu pršutu i sireve, jer sve što zaradim, to pojedem. Moja najbolja terapija se ne zasniva na sedativima, već su to svinjska rebra, vruć hljeb i kiseo kupus. Što više puta to bolje, a ja tu terapiju uzimam četiri do pet puta dnevno”, na sebi svojstven način priča Aksentijevićeva i dodaje.

 

“Čuvena rečenica mog supruga glasi: “Otimao sam se da ne budem sa Natašom, onda je počela da kuha i pao sam na to.” On vodi glavnu riječ u kući, jer ja volim taj balkanikus. Nisam od onih žena koje uzimaju pare od muževa, ja uzimam kartice. Mada, zabranio mi je da mu diram kartice, jer sam dotjerala cara do duvara. U minusu sam nekoliko hiljada eura“, priznaje Nataša, kao i to da su joj nekoliko puta isključili mobilni telefon jer nije imala para da plati račune.

 

Nataša kaže da su joj pohvale doktorke Nade Macure prijale.

 

“Kaže Nada: “Nato, gledam te i ti to dobro radiš. Isto kao kada sam ja bila u Kruševcu, sve sam išla po selima kao ti.“ Jedino što ona pregleda, vjerovatno isto stavlja rukavice kao ja. Možda je samo Nada nosila bijeli mantil, jer ona voli slojevito da se oblači”, kazala je voditeljka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.