x

Voditeljka u Srbiji porodični kviz vodi u haljini koja otkriva i više nego što treba!

Miloš Teodosić, najbolji košarkaš Srbije i MVP Mundobasketa, omiljen je među pripadnicama ljepšeg pola, ali je njegovo srce ``ukrala`` voditeljka Sofija Rajović. Teo je omiljen među djevojkama pa ne čude tvitovi poput: ``Rodila bih ti sinova dovoljno za čitavu reprezentaciju``, međutim Teovo srce je već osvojila voditeljka porodičnog kviza Zlatni krug 92.

Ova atraktivna voditeljka u jednoj od emisija pred kamere je stala u veoma provokativnoj sek*i haljini tako da se čini da nijedan takmičar, ali ni voditelj, njen kolega Boris Milivojević nisu mogli da se skoncentrišu na pitanja. Naime, voditeljka se pojavila u sek*i crnoj svečanoj haljini koja otkriva dekolte gotovo do pupka. A Sofija ima veoma bujne grudi, koje su se jedva sktivale iza neprovidnog dijela haljine.

 

Ovakav prizor sigurno je dodatno otežao posao takmičara koji su ionako pod stresom od činjenice da ih gleda veliki broj ljudi, a čini se da je i Sofijin kolega Boris Milivojević imao poteškoća da ostane fokusiran na ono što govori jer je ovaj impozantni dekolte nekako uvijek bio na vidiku.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.