x

Vodoinstalater objavio fotografiju ove igračke iz kupaonice svoje klijentice pa dobio otkaz!

Majstori bi trebali biti kao i liječnici ili pak svećenici, ono što im klijenti otkriju, slučajno ili namjerno, ne smiju dijeliti dalje. Pogotovo kada vam danima budu u kući u kojoj mogu otkriti vaše najprljavije tajne. 

Uvjerio se u to i jedan vodoinstalater koji je zbog `zabadanja nosa u tuđe stvari` dobio otkaz. On je tako u kupaonici svoje mušterije vidio sek*i igračku koja je visila iznad kade. Sve bi prošlo u redu da se samo nasmijao viđenom, ispričao kolegama i nastavio raditi svoj posao. No, on je umjesto toga igračku fotografirao i objavio u jednoj zatvorenoj Facebook grupi za muškarce koja broji čak 200.000 članova. 

 

Jedan od članova je fotografiju zatim proslijedio svojoj prijateljici koja ju je pak objavila u drugoj Facebook grupi, ali za žene, a u kojoj se 170.000 članica. Među članicama bila je i vlasnica kupaonice, ali i sek*i igračke s fotografije. 

 

Ona je odmah kontaktirala šefa tvrtke koja je poslala vodoinstalatera u njezinu kuću, a on je nakon toga, očekivano, ostao bez posla. 

(vecernji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.