x

Volkswagen Caddy za sve one koji obožavaju VW i osjećaju se poput gastarbajtera!

“Dostavnjak” koji je ne baš rijetki primjerak na našim cestama, zamislite dobiva svoju “Black Edition” verziju. Voliš VW? Zovi šefa i reci mu da naruči 20 komada ovog Caddyja za svoju firmu

Suludo je uopće i pomisliti da bi netko napravio limitiranu verziju Caddyja. Kako je danas sve moguće, zašto se onda i čudimo da postoji ovih 500 primjeraka “crnog” Caddyja. Što je tako posebno u ovim primjercima?

 

Ništa spektakularno. “Deep” crni pearl efekt boje, crni krovni nosači, odbojnici, retrovizori i ručke u boji karoserije, prednja svjetla za maglu, svjetla podešena za zavoje, 17″ Canyon dvobojne crne i sive aluminijske felge. Također, spušten je niže kako bi izgledao “sportskije.”

 

Gastarbajterska poslafoto: Volkswagen

Unutrašnjost je čak obogaćena kožnim volanom koji ima sve bitne funkcije, mjenjač u privlačnijem stilu, “ekskluzivni” klima uređaj i grijani vjetrobran. Nikako ne smijemo zaboraviti i tempomat, DAB+ radio i sustav za upozorenja vozaču. Da se razumijemo, ove dodatke danas imaju skoro svi automobili i nije tako spektakularno, ali ne smijemo zaboraviti da je ovo dostavno vozilo.

 

Probajte pogoditi koji motor pokreće ovu beštiju. Ljubitelji 2,0 litrenog TDI motora i 102 KS su došli na svoje. Sve to je upareno s 5-brzinskim ručnim mjenjačem. Kako li će samo 500 sretnika dostavljati robu ili prevoziti drva. Agresivno i sportski, a opet uglađeno i učinkovito.

 

Klasični VW interior.foto: Volkswagen

Model obogaćuje i Start/Stop sistem, sustav za pomoć pri nizbrdici, regenerativno kočenje te gume koje smanjuju potrošnju. Cijena ove posebne edicije iznosi 173 500 kuna.

 

Zagriženi štovatelji ove marke neće imati ništa protiv ove edicije, ali koja je poanta ovog automobila? Već ako netko privatno koristi VW Caddy, može ga i sam srediti po svom ukusu te se hvaliti da je posebna edicija.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.