x

Volvu sigurnost djece uvijek prioritet!

Volvo već godinama nosi epitet najsigurnijeg automobila na tržištu. Šveđani taj status nikako ne žele izgubiti, a teško da i hoće koliko se napora i sredstava ulaže u sustave koji njegove automobile čine sigurnima. Posljednjih mjeseci Volvo je predstavio nekoliko rješenja na tom polju, a posljednje koje se trenutno vodi kao koncept je ono koje prednje suvozačko sjedalo zamjenjuje nosiljkom za bebu…

Excellence Child Seat Concept Volvovo je rješenje za obitelji s novorođenčetom i solidnim bankovnim računom. Ono je na tragu luksuznog rješenja Lounge Console koncept ili pak luksuzne XC90 Excellence izvedbe na kojoj je i baziran. Umjesto suvozačkog sjedala tu je luksuzna dječja nosiljka/sjedalica koja se može rotirati u smjeru obrnutom kazaljki na satu i biti fiksirana u položaju suprotnom od smjera vožnje.

 

Na samoj nosiljci nekoliko je malih pretinaca za odlaganje sitnica, dok se u bazi iste nalazi veliko spremište za dekice, pelene ili torbu s dječjim potrepštinama. Prema Volvu ovo rješenje je za djecu do četiri godine života.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.