x

Vraćanje u igru poslije raskida!

Iako taj prelaz može da bude poprilično težak, postoji nekoliko malih znakova koji ukazuju na to da si ipak spremna da ponovo pokušaš da pronađeš sreću u ljubavi.

Više ne misliš na bivšeg

 

Ovo je jedan od najvećih znakova da je vrijeme da se ponovno vratiš u ljubavnu igru. Kada više ne razmišljaš o svom bivšem niti ga uhodiš po društvenim mrežama, spremna si za novi početak, bez straha da će on na bilo koji način uticati na taj odnos.

 

Ideja tebe u paru više nije toliko odbojna

 

I dok prije nisi htjela ni da čuješ za nikog ko se interesuje za tebe, sada sve češće misliš na to kako bi bilo lijepo da imaš nekog pored sebe, ako ništa drugo, onda bar za gledanje filmova ispod toplog ćebenceta.

 

Više ti ne smeta što su svi tvoji prijatelji u vezama

 

Često se događa da kada ljudi nisu spremni za nešto novo, nos guraju u odnose svojih prijatelja na način da ih pomalo vrijeđa činjenica da svi imaju nekog, a jedino oni ne. Ali, kada shvatiš da je to bila samo prolazna faza i da si srećna zbog njih, čini se kako je vrijeme i da ti okreneš novu stranicu u životu.

 

Srećna si sama sa sobom

 

Možda zvuči čudno, ali kada znaš da možeš da budeš srećna izvan ljubavnog odnosa, a ipak želiš da probaš i ući u neki novi, to je pouzdan znak da si spremna.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.