x

Vrijedna donacija Centru Fenix od tvrtke BSH !

Tvrtka BSH Hišni aparati, d. o. o., darovala je Centru Fenix Bosch perilicu rublja WAQ2446KBY.

Tvrtka BSH Hišni aparati, d. o. o., koja ima sjedište u Nazarju u Sloveniji, već više od 40 godina proizvodi male kućanske aparate. Od 1993. godine tvrtka je dio međunarodne Grupe BSH koja se uvrštava među tri vodeća društva u grani, a poprilično vodi na zapadnoeuropskom tržištu. U posljednjem desetljeću tvrtka BSH Hišni aparati razvila se iz proizvodnog obrta u moderno središte za proizvodnju i razvoj svih malih motornih kućanskih aparata za pripremu hrane i aparate za pripremu toplih napitaka. Aparati grupe BSH pojavljuju se na svjetskom tržištu pod raznim robnim markama, a najpoznatije su Bosch i Siemens.

Grupa BSH (Bosch and Siemens Home Appliances Group) jedna je od vodećih svjetskih proizvođača kućanskih aparata. Robne marke grupe BSH poznate su po inovativnoj tehnologiji, visokoj energetskoj učinkovitosti, vrhunskoj kvaliteti, najvećoj udobnosti i iznimnom obliku. Grupa zapošljava približno 45.000 ljudi diljem svijeta te je danas opće priznata vodeća tvrtka na rastućem tržištu ekoloških kućanskih aparata. BSH iz godine u godinu prima brojne domaće i međunarodne nagrade za posebne proizvode i dostignuća.

Tvrtka BSH Hišni aparati djeluje i na bosansko-hercegovačkom tržištu i  sa zadovoljstvom se odazvala na molbu Centra Fenix iz Sanskog Mosta, čija je glavna djelatnost pružanje neposredne podrške ljudima u teškim životnim situacijama. 

- ``Vjerujemo da će Boschova perilica rublja WAQ2446KBY, koja se uvrštava u energetski razred A+++, s kapacitetom do 7 kg i velikim zaslonom za prikaz tijeka programa, temperature, brojem okretaja i prikazom preostalog vremena te s odgodivim uključenjem do 24 sata, biti dobrodošla stečevina za Centar Fenix i njihove besplatnu praonicu veša za stare i bolesne osobe. U BSH Hišni aparati sretni smo što možemo pomoći i što s našim uređajem pripomažemo korisnicima Centra Fenix kako bi se poboljšala kvaliteta života.`` - rekao je jedan od predstavnika tvrtke BSH sa našeg područja.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.