x

YSL: VERNIS À LÈVRES / reinovacija!

Godine 2012. rođena je nova ikona dekorativne kozmetike: zavodljivo sjajilo, lip stain i ruž za usne u jednom proizvodu. YSL Beauté je s VERNIS À LÈVRES potaknuo radikalne promjene u životu moderne žene koja želi i treba sve. I koja zna da to može imati.

U 2017. godini, reinterpretacija ovog globalnog hita vraća se na ljestvice popularnosti. Pojačajte volumen, naglasite snagu i zauvijek recite „stop“ kompromisima. Legenda se vratila. Pripremite se na eksploziju boja i hrabro pritisnite „play“.

 

LUDE I COOL BOJE

OČEKUJTE NEOČEKIVANO

 

Potpuna sloboda odabira boja vrući je trend s modnih pista, koji se odražava i na makeup. Odvažnije, intenzivnije i primjetljivije nijanse VERNIS À LÈVRES savršen su odgovor na trend koji se nezaustavljivo širi.

 

Naglasite poruku koju šalju vaše usne izborom iz palete 4 nove VERNIS À LÈVRES POP WATER, koje usne obavijaju daškom boje prožete prozirnim sjajem, 5 svježih CLASSIC VERNIS À LÈVRES te 4 zavodljive i intenzivne nijanse VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM s njegujućim učinkom. 

 

Uživajte u obogaćenoj verziji svijeta vinila.

 

SPREMNA ZA IZLAZAK

NOVI LOOK LEGENDE 

 

Ležerniji, odvažniji i elegantniji no ikad prije, savršeno odražavajući suvremenu couture estetiku, VERNIS À LÈVRES i dalje krasi prepoznatljiv lakirani sjaj, uz sasvim novi identitet.

 

Upečatljiva crna - iznimno čiste i hrabre linije. Ljepota bez kompromisa. VERNIS À LÈVRES utjelovljuje suvremeno poimanje luksuza kroz svježu reinterpretaciju rokerskog looka.

 

TEKUĆI HIT

POVRATAK LEGENDARNE FORMULE

 

Sjajilo, lip stain i postojani ruž za usne u jednom proizvodu - VERNIS À LÈVRES jednostavno je bez premca. 

Izvorna formula nove generacije u ovom je izdanju obogaćena jedinstvenom emulzijom za postojanost boja „Lifeproof Colour Emulsion“. Čestice vode isparavaju iz formule, a kapljice ulja stvaraju postojani sloj intenzivno sjajne boje, naglašavajući linije usana i čineći ih punijima.

Usne su odmah nakon nanošenja okupane blistavom bojom uz prekrasan osjećaj ugode, bez ljepljivosti i masnog sjaja. 

 

Nanesite boje u skladu s raspoloženjem: VERNIS À LÈVRES neizostavan je proizvod za sve situacije u kojima želite ispričati svoju priču jednostavnim potezom aplikatora.

 

Možete imati sve što želite, i to odmah.

 

BUNTOVNICA S RAZLOGOM

STAZ LINDES, ZAŠTITNO LICE KOLEKCIJE

 

Staz Lindes, dvadesetčetverogodišnja gitaristica i članica rock sastava Paranoyds, savršen je odabir za zaštitno lice promotivne kampanje ovog kultnog proizvoda. Svojom neobuzdanom strašću za glazbom i buntovničkim stilom daje poseban pečat jedinstvenom svijetu boja VERNIS À LÈVRES.

 

Publika je nestrpljivo iščekuje, dok u pozadini bruje zvučnici. Njezin buntovnički, rokerski duh koketira s opojnom i iznimno blistavom crvenom nijansom na usnama. Neobičan i krajnje uzbudljiv spoj, praćen snažnim ritmom i zvucima gitare. Pripremite se za revoluciju.

 

FILM VERNIS À LÈVRES

UPEČATLJIVO VIRTUALNO ISKUSTVO

 

Snimljen u čast povratka kultnog proizvoda za usne VERNIS À LÈVRES, film prikazuje novo poglavlje ove priče. Uvaženi redatelj Fabien Constant snimio ga je kao iznimno realistično iskustvo virtualne stvarnosti u formatu 360°, prikazavši seksipilnu i ležernu Staz Lindes kako nanosi omiljenu nijansu VERNIS À LÈVRES i pritom ostavlja neizbrisiv trag u svijetu ruževa za usne. Revolucija je pred vratima. Prilagodite je sebi i budite jedinstveni.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.