x

YSL: Volupté Tint-In-Balm & Le Chusion!

Nestašna zloćka, eksplozivna i svojeglava. Suvremena žena može tvrditi da nije ništa od toga, ali YSL Beauté dobro zna da se iza njezinog buntovničkog šarma krije golema snaga.

Pokušavajući proniknuti u želje modernih ljubitelja makeupa, YSL Beautéu 2017. predstavlja revolucionarnu hibridnu formulaciju - nastavak priče o legendarnom proizvodu VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.

 

Dvije formule, dvostruka dobrobit. Uz novi VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, svjetlucava boja udružuje snage s njegujućim balzamom koji se topi na usnama, ostavljajući zavodljivi trag.

 

Zato odbacite ogledalo, nemojte se previše truditi. Za zaigrane ljubitelje balzama za usne koji su stalno u pokretu, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je rješenje bez kojega više neće moći, jer njihovim usnama odmah pruža sjaj blistavih boja i dugotrajnu njegu.

 

Odbacite sramežljivost. Umjesto tradicionalnog balzama, isprobajte VOLUPTÉ TINT-IN-BALM i pokažite svijetu bolju verziju sebe.

 

FORMULA ZA ŽENE SLOBODNOG DUHA DVOSTRUKA HIBRIDNA REVOLUCIJA

 

Linija proizvoda VOLUPTÉ ne zadovoljava se već viđenim. Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja.

 

Zahvaljujući jedinstvenoj dvostrukoj jezgri, pruža dvostruke dobrobiti uz očaravajući finiš. Vanjski sloj trenutačno obavija usne blistavim sjajem, prožimajući ih živopisnim, a opet providnim bojama. 

 

U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa. 

 

Jednostavno i brzo. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM ostavlja poljubac boje zavodljivog sjaja. Ne možete prestati – što ga više nanosite, to se dulje zadržava na usnama, a boje postaju sve intenzivnije. Dan za danom, njegujuća formula svakim se pokretom nježno topi na usnama. 

 

A tu je i utisnuti poljubac – zaigrani motiv u samoj srži Laurentova svijeta i prepoznatljivi potpis linije VOLUPTÉ.

 

MOJE USNE– SAMO BOLJE NEODOLJIVI ADUT

 

Poljubac boje – dugotrajni otisak na usnama. Blistave, njegujuće boje koje otkrivaju i vašu nestašniju stranu.

 

Jedinstvena hibridna formula 2 u 1 zaigrano koketira s usnama, dajući vam jedinstvenu priliku da izrazite sebe.

 

Proizvod po mjeri za kreativne žene koje se vole igrati bojama i spontano smišljaju nove lookove,VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je dostupan u tri seta kapricioznih nijansi koje razbuđuju buntovnu snagu. Kutijica je u bijeloj i zlatnoj boji – šik kombinacija koja savršeno odgovara eksplozivnom sadržaju.

 

ME BUT FLIRTIER 

Naizgled sramežljiva, no dojam vara. Ovoj rođenoj koketi nemoguće je odoljeti, zahvaljujući ležernim, blistavim nijansama koje otkrivaju njezinu nestašnu stranu.

 

Br.1 Dream Me Nude – očaravajuća,ready-to-wear neutralna nijansa

Br.2 Tease Me Pink – koketna ružičasta koja privlači poglede

Br.3 Call Me Rose – istinskanude nijansa

Br.7 Flirt Me Coral – zaigrana provokativnost u boji breskve 

 

ME BUT SEXIER

Četiri živopisne nijanse koje pobuđuju strasti. Za ženu koja uživa biti u središtu pozornosti.

 

Br.8 Catch Me Orange – ukrasite usne uzbudljivim jantarom

Br.9 Tempt Me Pink – zagrijte atmosferu ružičastom

Br.10 Seduce Me Pink – probudite sirenu u sebi

Br.11 Play Me Fuchsia – utisnite crveno-ljubičasti poljubac

 

ME BUT HOTTER

Intenzivne, odvažne boje koje potiču seksi spontanost i potragu za zabavom. Ove četiri nijanse bude pravu vatru i čine vas nevjerojatno zavodljivom.

 

Br.4 Desire Me Pink – neodoljivo sočna lubenica

Br.5 Dare Me Plum – magnetičnapurpurna

Br.6 Touch Me Red – putena crvena

Br.12 Try Me Berry – šokantno uzbudljiva ružičasta

 

NOVA MUZA

POKLONICA BLISTAVE NJEGE

 

Mlada, cool, zanimljiva – ležerna rokerica koja izaziva divljenje. Kao novo zaštitno lice YSL Beautéa, losanđeleski model Staz Lindes utjelovljuje odvažan, buntovnički i nonšalantan pristup ritualima ljepote.

 

Buntovna, neopterećena i seksipilna zvijezda nove promotivne kampanje za VOLUPTÉ TINT-IN-BALM kombinira prepoznatljivi rokerski look s blistavim i njegujućim poljupcem na usnama, kao glavnim adutom.

 

Pritajeni vulkan.Ti – još bolja.

 

Informativna cijena (12 nijansi)~65 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.