x

Yahoo briše mailove ako ih niste koristili 12 mjeseci!

Ako ste koristili Yahoo mail da se povežete na društvene mreže, a u međuvremenu ste počeli koristiti drugi mail, morate paziti da ne zaboravite lozinke za te mreže.

Yahoo je u četvrtak objavio da će svi korisnici koji u posljednjih 12 mjeseci nisu koristili njihove proizvode (Flickr, Mail, Weather, Homepage i Search), izgubiti korisničko ime i podatke zauvijek.

Za one koji godinu dana nisu koristili Yahoo, a ne žele izgubiti korisnički ime i podatke, još ima nade. Naime, do 15. jula imate priliku da ponovno ažurirate svoje račune, pa ćete tako sačuvati i korisničko ime, prenosi 24sata.hr.

- U posljednjih nekoliko mjeseci, napravili smo nekoliko uzbudljivih promjena na vašim omiljenim Yahoo proizvodima. Danas sam uzbuđen jer s vama mogu podijeliti jednu veliku novost. Našim stalnim, ali i novim korisnicima, želimo dati priliku da se na Yahoo spoje s korisničkim imenom koje su oduvijek htjeli - napisao je Jay Rossiter na Tumblru.

Koristite li Yahoo na društvenim mrežama?

Ako ste koristili Yahoo mail da se povežete na društvene mreže, a u međuvremenu ste počeli koristiti drugi mail, morate paziti da ne zaboravite lozinke za te mreže. Dogodi li se da zaboravite lozinku, možda više nikad nećete moći povratiti račun na društvenoj mreži. Iz tog bi se razloga trebali barem jednom do 15. jula spojiti na Yahoo račun. 

Izvor: 24sata/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.