x

ZA JAVNOST PROGOVORILA MAJKA TRAGIČNO PREMINULE MLADE TUZLANKE: Samo dan prije…

U četvrtak 18. 9. 2014. godine u poslijepodnevnim satima u Beču, u stanu u kojem je živjela pronađeno je beživotno tijelo Lejle Jaganjac (1986) iz Tuzle. To je bio slučaj koji je potresao mnoge… 

Nakon završene srednje škole, odnosno gimnazije “Meša Selimović”, Lejla je upisala Farmaceutski fakultet u glavnom gradu Austrije, na kojem je studiranje uspješno okončala. Nakon završenog studija, Lejla se i zaposlila u Beču. Rodbina, prijatelji i svi koji su poznavali Lejlu Jaganjac u šoku i nevjerici primili su vijest o tragičnoj smrti koja ju je zadesila iznenada.

 

Danas, skoro godinu od kako je Lejla napustila ovaj svijet, za FACE TV progovorila je njena majka. Pogledajte i poslušajte priču koju ona ima da ispriča o djevojci za koju Tuzlaci i svi koji su je poznavali imaju samo riječi hvale, ali i priču onih koji su je upoznali putem humanitarnog rada…

 

Prije nego što će je i samu zadesiti isto, Selma je prisustvovala ceremoniji na kojoj je druga majka ukopala vlastito dijete.

 

– Ja sam samo gledala tu Nađu i mislila u sebi “Bože, kako je toj majci”. Toliko me je to zaokupilo, nenormalno. Nije mi to bila prva shrana na kojoj sam bila, niti prvi slučaj da majka ukopava svoje dijete. To je bilo samo 24 sata prije nego što ću ja osjetiti to… – sa bolnim izrazom na licu prisjetila se, između ostalog, gospođa Jaganjac.

 

Pogledajte i ostatak emotivne ispovijesti majke preminule Lejle Jaganjac.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.