x

ZA SAMO 12 NEDJELJA SMRŠALA 19 KG: Sara (27) danas je postala prava ``riba``!

Sara Haris (27) se previše ugojila dok je bila trudna. Tokom trudnoće i u prvim danima poslije porođaja živjela je na žitaricama i nije pazila na kilažu. A onda je promijenila način ishrane i počela da vježba. U roku od tri mjeseca smršala je sa 82 na 63 kilograma.

Sara se tokom druge trudnoće mnogo ugojila, jer nije mogla da odoli želji za hranom. Ali je samo tri mjeseca poslije porođaja uspjela da skine suvišnih 19 kilograma. Ova majka dvoje djece iz Pejntona u Engleskoj plašila se da neće moći da radi kao instruktorka u teretani kao ranije, pa je počela da vježba nakon porođaja i uspjela je da dostigne željenu težinu za samo tri mjeseca.

 

Tokom trudnoće Sara je mnogo jela.

 

``Jela su mi se najneobičnija hrana. Nikad nisam čula da se trudnicama toliko jedu žitarice – a ja sam dnevno jela tri kutije. Čak i nakon što se Lusi rodila, preskakala sam obroke i neredovno se hranila jer je ona loše spavala, pa nisam mogla da se hranim kako hoću. Poslije porođaja sam shvatila da nikad nisam imala toliko kilograma``, ispričala je ona.

 

Sara je prije nego što je ostala trudna radila kao instruktorka u teretani, pa je uvijek bila u dobroj formi. Kad je rodila Lusi, željela je da se vrati na svoj stari posao, ali je znala da neće moći osim ako se ne vrati na svoju staru kilažu. Zato se posvetila vježbanju i pravilnoj ishrani. Zamijenila je slatkiše sa šećerom i žitarice za ishranu bogatu proteinima i povrćem. Počela je da ide i u teretanu tri puta nedjeljno, ujutru i uveče.

 

I upornost joj se isplatila - poslije 12 nedjelja svela je kilažu na 63 kilograma. Sada ponovo radi kao fitnes instruktorka. - Osjećam se fenomenalno što sam opet u formi i što sam uspjela da smršam tako brzo. Ponekad mi je bilo teško da ustanem u 4:30 da bih vježbala i da se motivišem da idem u teretanu, ali kad se sad pogledam u ogledalo, vidim da je vrijedeilo. Sada ću kao zdrava žena biti dobar uzor svojoj kćerki – kaže ona.

(žena.blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.